Chirurgia umărului

Chirurgia mâinii

Plex brahial

Ortopedie sportivă

Second opinion

Dr. Popescu vă poate clarifica și explica situația actuală privind afecțiunile la nivelul umărului, mâinii sau membrului superior, precum și diagnosticul și tratamentul recomandate anterior, fără să preia neapărat conducerea tratamentului stabilit de către colegi medici.

Recuperarea medicală după un tratament chirurgical sau conservator este în general complexă pentru articulația umărului și nu de multe ori pacienții sunt nemulțumiți chiar dacă tratamentul a fost corect efectuat de către colegii chirurgi sau medici reumatologi. Un control sau aviz second opinion este însoțit de o re-evaluare clinică, un control sonografic efectuat în aceași consultație și de un control al istoricului medical pentru a putea personaliza strategia de recuperare și fiziokinetoterapie.

În cazul în care o intervenție chirurgicală de revizie este recomandată, vă vor fi expuse într-un raport complex de expertiză medicală toate opțiunile împreună cu beneficiile, riscurile și complicațiile potențiale asociate.

Pentru programare consultație online, accesați acest link.

Dr. Popescu este expert în analiza cazurilor și consilierea pentru procedurile judiciare care implică expertize medico-legale pentru aparatul osteo-articular. În cazul în care se dorește o analiză tip opinie-expert, expertiză medico-legală specializată pentru societățile de asigurări sau pentru proceduri judiciare administrative sau legale în desfășurare, vă rugăm să folosiți formularul de Contact.