Pentru consultații mă găsiți la Clinica ORTOPEDICUM. Pentru programare, sunați la 0746223500. Mai multe informații aici: www.ORTOPEDICUM.ro

Pentru programare consultație online accesați acest articol: Consultație online – instrucțiuni 

Intervențiile chirurgicale artroscopice, minim-invazive, deschise și protezările le efectuez la Clinica Zetta. 

Pentru solicitări speciale, cereri second opinion sau expertize medicale

Consultație afecțiuni umăr: pentru durerea de umăr, chirurgia umărului, artroscopie umăr, chirurgia reconstructivă a membrului superior, terapia durerii, chirurgia mâinii și a plexului brahial, infiltrație umăr.

Domeniile de expertiză și supraspecializare ale dr. Andrei Popescu sunt chirurgia umărului, chirurgia reconstructivă a membrului superior, artroscopie de umăr, transferuri tendinoase, chirurgia mâinii, chirurgia nervilor periferici și a paraliziei de plex brachial. Consultațiile de chirurgia umărului au loc in București în Clinica ORTOPEDICUM. Operațiile de tip artroscopie de umăr, protezare umăr sau chirurgia mâinii au loc în Clinica Zetta și în Spitalul de Ortopedie Medlife București. Consultațiile pot avea loc in limba română, engleză, franceză sau germană.

Pacienții se programează de obicei la consultație pentru următoarele motive:

durerea de umăr, luxație sau instabilitate de umăr, umăr dislocat, capsulită retractilă, umăr inghețat, bursită subacromială, ruptură tendon coafa rotatorilor, tendinită biceps, tendinita calcifiantă, tendinită supraspinos / supraspinatus, tendinită infraspinatus, ruptură subscapular, chist paralabral, leziune Bankart, leziune labrum glenoidian, paralizie de plex brahial, chirurgia mâinii, sindrom de canal carpian, protezare umăr, chirurgia umărului, artroscopie umăr, infiltrație umăr.

Clinicile partenere nu au incheiat contracte de colaborare cu CAS. Tarifele serviciilor medicale vă vor fi comunicate cu titlu informativ in timpul programării telefonice și pot varia în funcție de particularitățile anatomice, precum și de posibile afecțiuni asociate. Prețul intervențiilor chirurgicale, minim invazive, artroscopie de umăr sau operații deschise se estimează după o consultație inițială de evaluare. Prin folosirea formularului de contact, a numerelor de telefon și adreselor de e-mail afișate, vă dați acordul explicit pentru prelucrarea datelor personale în vederea inițierii unei consultații sau unui tratament.