În perioada 10 Iulie 2021 – 01 Septembrie 2021 sunt disponibil doar pentru consultații la distanță, online. Pentru programare consultație online mă puteți contacta prin mesaj pe pagina de Facebook sau folosind formularul de mai jos.

Pentru solicitări speciale, cereri second opinion sau expertize medicale

Consultație afecțiuni umăr: pentru durerea de umăr, chirurgia umărului, artroscopie umăr, chirurgia reconstructivă a membrului superior, terapia durerii, chirurgia mâinii și a plexului brahial, infiltrație umăr.

Domeniile de expertiză și supraspecializare ale dr. Andrei Popescu sunt chirurgia umărului, chirurgia reconstructivă a membrului superior, artroscopie de umăr, transferuri tendinoase, chirurgia mâinii, chirurgia nervilor periferici și a paraliziei de plex brachial. Consultațiile de chirurgia umărului au loc in București în Clinica Zetta. Operațiile de tip artroscopie de umăr, protezare umăr sau chirurgia mâinii au loc în Clinica Zetta și în spitalul Monza Metropolitan București. Consultațiile pot avea loc in limba română, engleză, franceză sau germană.

Pacienții se programează de obicei la consultație pentru următoarele motive:

durerea de umăr, luxație sau instabilitate de umăr, umăr dislocat, capsulită retractilă, umăr inghețat, bursită subacromială, ruptură tendon coafa rotatorilor, tendinită biceps, tendinita calcifiantă, tendinită supraspinos / supraspinatus, tendinită infraspinatus, ruptură subscapular, chist paralabral, leziune Bankart, leziune labrum glenoidian, paralizie de plex brahial, chirurgia mâinii, sindrom de canal carpian, protezare umăr, chirurgia umărului, artroscopie umăr, infiltrație umăr.

Clinicile partenere nu au incheiat contracte de colaborare cu CAS. Tarifele serviciilor medicale vă vor fi comunicate cu titlu informativ in timpul programării telefonice și pot varia în funcție de particularitățile anatomice, precum și de posibile afecțiuni asociate. Prețul intervențiilor chirurgicale, minim invazive, artroscopie de umăr sau operații deschise se estimează după o consultație inițială de evaluare. Prin folosirea formularului de contact, a numerelor de telefon și adreselor de e-mail afișate, vă dați acordul explicit pentru prelucrarea datelor personale în vederea inițierii unei consultații sau unui tratament.