Open/Close Menu Chirurgia umărului și a mâinii, artroscopie umăr, ortopedie sportivă
Specialist chirurgia umărului București. Consultații chirurgia umărului

Stimate pacient, dragi prieteni, datorita evolutiei recente a pandemiei cu coronavirus va trebui sa anulam consultațiile din lunile martie si aprilie 2020. Pentru urgente medicale ortopedice va rog sa va adresati centrelor de primiri urgente. Pentru consultații chirurgia umărului online vă puteți programa telefonic sau prin formularul de contact la www.drandreipopescu.com

Pentru consultațiile anulate dar si daca aveti o suferinta cronica la nivelul umerilor sau bratelor imi puteti scrie prin formularul de contact.

Daca aveti la indemana CD-ul cu investigatia RMN, CT sau RX imi puteti trimite imaginile in format original (DICOM) folosind site-ul www.wetransfer.com .

Sfat tehnic: arhivati intreg continutul CD-ului cu o parola de protectie si incarcati arhiva RAR sau ZIP in fereastra WeTransfer. In campurile adreselor de e-mail scrieti propria adresa  si la expeditor si la destinatar. Veti primi un link de download pe care va rog sa mi-l trimiteti impreuna cu parola prin formularul de Contact impreuna cu istoricul suferintei dvs.

Consultații chirurgia umărului la distanță

Voi incerca sa va ajut de la distanta, gratuit, in limita timpului disponibil urmand sa ne intalnim in consultatie, daca va fi nevoie, la sfarsitul lunii Mai.

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi!

Dr. Andrei Popescu

Experiența și competența medicului supraspecializat în chirurgia umărului sunt cruciale pentru o terapie de succes cu recuperare rapidă

Succesul tratamentului începe întotdeauna cu o indicație terapeutică bazată pe o vastă expertiză în domeniu. De obicei se indică epuizarea tratamentului conservator și abia apoi sunt efectuate tehnici minim invazive: artroscopia de umăr, chirurgia reconstructivă sau înlocuirea articulației cu o proteză de umăr. În cazul instabilității de umăr, tratamentul conservator are puține recomandări datorită ratei mari de nereușită. Cu un tratament corect orientat și efectuat la timp se pot evita complicarea afecțiunilor umărului.

Dr. Popescu a adus în București experiența și logistica necesare tratării pacienților cu afecțiuni ale articulației umărului. Patologiile cronice, acute, de la severe la ușoare sunt adresate prin metode de tratament minim invaziv. Artroscopia de umăr, artroplastia și chirurgia reconstructivă sunt practicate la cele mai înalte standarde atât din perspectiva dotărilor tehnice și a logisticii medicale. Protocoalele terapeutice sunt similare cu cele din clinicile din Germania și din Franța, acolo unde Dr. Popescu s-a specializat.

Aveți întrebări despre tratamentul afecțiunilor de umăr în sport și în viața de zi cu zi? Pentru informații suplimentare sau programarea unei consultații, accesați vă rog pagina de contact.

Click pentru a afla mai multe despre Dr. Popescu și despre rutina chirurgicală.