Open/Close Menu Chirurgia umărului și a mâinii, artroscopie umăr, ortopedie sportivă
consultatie online artroscopie umăr, chirurgie umăr, second opinion umăr

Pentru consultații online chirurgia umărului, artroscopie de umăr, second opinion, ortopedie sportivă vă puteți programa folosind  formularul paginii de contact.

Instrucțiuni consultație online chirurgia umărului:

  1. Copiați conținutul CD-urilor cu RMN/CT/radiografii într-un folder pe care îl arhivați în format .zip sau .rar

  2. Fotografiați sau scanați documentele medicale relevante (scrisori medicale, interpretări imagistică, etc.)

  3. Deschideți website-ul wetransfer.com . Introduceți propria adresa de e-mail și la expeditor și la destinatar (trimiteți link-ul de download către propria adresă). Alegeți arhiva CD-ului de la punctul 1 și documentele scanate (punctul 2) pentru a fi urcate și trimise prin WeTransfer.

  4. După trimiterea documentelor veți primi un link de download pe adresa de email introdusă.

  5. Completați formularul de Contact din website-ul drandreipopescu.com cu datele dumneavoastră de contact (neapărat adresa de email si număr telefon) iar în câmpul mesaj descrieți suferința (de când a apărut, ce tratamente ați avut, etc) și adăugați link-ul de download WeTransfer (punctul 4).

  6. Vă voi contacta în decurs de 48 ore pentru confirmare primire mesaj și stabilirea unei consultații online.

  7. Consultația online durează 20-30 minute: vă voi explica imaginile RMN, biomecanica umărului, fiziopatologia suferinței dumneavoastră și metode de tratament cu alternative, riscuri, complicații, rezultate la distanță, etc. Dacă este necesară o infiltrație, o ecografie de umăr sau chiar o intervenție chirurgicală, aceasta o vom face ca de obicei într-una din clinicile cu care colaborez.

  8. Prețul consultației este de 500 RON și se poate plăti online după ce aveți toate răspunsurile. Voi emite la finalul consultației o factura cu link pentru plata cu card instant.

  9. Verificați căsuța de mesaje e-mail dar și folderul SPAM.

  10. Consultațiile online au loc de obicei în fiecare luni seara. 

Pentru urgențe medicale ortopedice vă rog să vă adresați centrelor de primiri urgențe. Mă puteți contacta după primirea primului ajutor.

Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi!

Dr. Andrei Popescu

Formular contact